Bereikbaarheid De Boslaantjes

De Boslaantjes ligt in Waalre Noord, in een groen gebied wat zich kenmerkt door natuur en water. Hier ga je met de hond naar buiten, loop je een blokje om en geniet je van de rust om je heen. De wijk ligt vlak bij diverse uitvalswegen en de stad Eindhoven. Zo ben je snel op weg naar je bestemming!

Met de auto

De Boslaantjes is goed bereikbaar vanaf de snelwegen A2 en A67. Het ligt aan de rand van Waalre vlak bij Veldhoven en Eindhoven en is daardoor makkelijk te bereiken. Met de auto ben je binnen 20 minuten op Eindhoven Airport. Ideaal wanneer je verder op reis gaat!

Stap in de bus

Wil je op weg met de bus? Op de Onze Lieve Vrouwendijk vind je een bushalte waar je te voet in ongeveer 10 minuten bent. Deze bus brengt je richting Valkenswaard of Eindhoven. Zo kun je gemakkelijk vanaf station Eindhoven je reis weer verder vervolgen.

image alt

Pak de fiets

Waarom met het openbaar vervoer of de auto gaan, als je ook de fiets kan pakken? Met de fiets kom je een heel eind in Waalre. Wist je dat de High Tech Campus in Eindhoven, het Maxima Medisch Centrum en ASML in Veldhoven op fietsafstand liggen? Daarnaast ben je met de fiets in 30 minuten ook in het centrum van Eindhoven. En dan fiets je ook nog eens tussen het groen. Genoeg opties dus!

Waar doe jij straks boodschappen? Bekijk voorzieningen
Wil jij wonen in De Boslaantjes? Bekijk de woningen