Voorzieningen De Boslaantjes

Voor je dagelijkse boodschappen en voorzieningen hoef je het dorp Waalre helemaal niet te verlaten! Het heeft namelijk een groot aanbod aan voorzieningen. Van winkels tot scholen, van sportvelden tot speelplaatsen, zorgvoorzieningen en horecagelegenheden. Je vindt het allemaal binnen handbereik van De Boslaantjes.

Boodschappen doen

In de gezellige dorpskern van Waalre koop je bij de supermarkt of de bakker en de slager je dagelijkse boodschappen. Op korte afstand vind je alles wat je nodig hebt. De Albert Heijn en de Lidl liggen in het centrum aan De Bus, samen met een bakker, slager, bloemist en drogisterij.

Boodschappen doen

Onderwijs, sport en zorg

In Waalre zijn meerdere basisscholen, maar ook buitenschoolse opvang en kinderdagverblijven. De oudere kinderen kunnen zowel met de fiets als met de bus naar het voortgezet onderwijs in Veldhoven, Valkenswaard of Eindhoven.

Een middagje tennissen, voetballen, handballen of naar de sportschool? Aan sportverenigingen zowel binnen als buiten is geen gebrek in Waalre. Het dichtbij gelegen Maxima Medisch Centrum is in Veldhoven, met de auto ben je er in 10 minuten.

Recreatie en natuur

Waalre is de groene Parel van Brabant, en hierdoor uitermate geschikt om te sporten en recreëren in de natuur. De bossen van Waalre vormen samen met die van Valkenswaard en de Leenderheide een prachtig natuurgebied! Er zijn wandelpaden en mountainbikeroutes, dus je kunt hier volop genieten van de groene woonomgeving. Vanuit De Boslaantjes loop je zo naar het Gat van Waalre, ook wel bekend als de waterplas Meeris. Hier mag je niet zwemmen, maar kun je wel heerlijk wandelen met je hond en genieten van een prachtig uitzicht. Ook zijn er erg veel vennetjes zoals het Vlasrootven, het Raadven en het Meertjesven, hartstikke leuk toch!

Wanneer start de verkoop? Planning
Waar wil jij wonen? Woningen