Woningtypes De Boslaantjes online

Ben jij ook zo benieuwd naar de woningen in De Boslaantjes? Dan hebben we goed nieuws! De nieuwe fase komt eraan met in totaal 58 woningen. Om je alvast een indruk te geven van het woningaanbod in dit nieuwbouwproject in Waalre, hebben we alvast de woningtypes online gezet. Heb je interesse? Laat dan alvast jouw gegevens achter!

image alt

Veelzijdig aanbod in De Boslaantjes

In De Boslaantjes in Waalre komen straks in totaal 58 koopwoningen. Er zijn verschillende types: van starterswoningen tot vrijstaande woningen en van 2 onder 1 kapwoningen tot patiobungalows. Voor iedereen zit er wel een geschikte woningen bij. Alle woningen in De Boslaantjes zijn duurzaam en daarmee goed voorbereid op de toekomst. Ze hebben zonnepanelen op het dak en beschikken over een warmtepomp. Deze moderne technieken zijn milieubewust en zorgen voor lagere energielasten! En het mooiste van alles? Ze staan in een prachtige, groene omgeving!

Naar het woningaanbod

Binnenkort meer informatie

De schetsen bij het woningaanbod geven je een indicatie van hoe de woningen er ongeveer uit gaan zien. Deze worden nog verder uitgewerkt, waarbij er later ook mooie impressies worden toegevoegd. De uitgewerkte plattegronden geven je een idee van de indeling en oppervlakte van de woning. Ben je benieuwd wat de woningen gaan kosten? We hebben alvast concept prijzen bij de woningtypes geplaatst die jou een beter beeld geven. Nog even geduld tot de verkoop van de woningen start, die staat gepland voor het tweede kwartaal van 2020.

Meld je alvast aan!

Word jij al enthousiast van een woning? Door je persoonlijke gegevens achter te laten bij een van de woningtypes in deze fase, word je automatisch op de hoogte gehouden. Je aanmelddatum wordt direct geregistreerd en speelt straks bij de toewijzing een grote rol.

Meer over de toewijzingsprocedure
  Bekijk de planning
  Bekijk woningtypes